Dag 1!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van José Holster - WaarBenJij.nu Dag 1!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van José Holster - WaarBenJij.nu

Dag 1!!

Door: José

Blijf op de hoogte en volg José

28 Augustus 2010 | Nederland, Amsterdam

Beste allemaaal.

Even snel een berichje van het zonnige Curacao! De vlucht was laaaang! maar goed! Er zat tot 3 minuten voor het opstijgen niemand naast me dus had ik heerlijk 2 stoelen! Helaaaas voor korte duur want er kwam toch een stinkend antiliaantje naast me zitten!
Dit heeft ovrigens heel de weg niks gezegd dus het was heeerlijk rustig! Gelukkig had ik een gezellige achterbuurman zodat ik toch wat te praten had!!

wat ook grappig was is dat me moeder ´s ochtends in de auto tegen me zei.. nou Jos je gaat over veel landen vliegen waar je nog nooit ben geweest.. Als ik logisch had nagedacht had ik toen ookal geweten dat je 9,5 van de 10 uur over zee vliegt! maar toch leuk he mams:) We hebben zelfs een beetje omgevolgen omdat de reis nog niet lang genoeg was! Er was een orkaantje genaamd Danielle en die moesten we even ontwijken!

Bij aankomst mocht ik gelukkig de immigratie snel door en toen waren me koffertjes er al! Buiten stonden de mensen van wereldstage al te wachten er werden we ingedeeld op huis! Was meteen al gezellig en we werden vanaf daaar op de bbq van wereldstage gedropt en na een uur door naar ons huis! Huisbaas stond al te wachten en liet ons het geheel nieuw aangelegde deel van het huisje zien! HEt is allemaal leuk en nieuw maar wel heeeeeel klein! Maar goed komt goed! De lichting van vorige week stond ons al op te wachten en zij hebben ons een half uur na aankomst al meegenomen op stap! We zijn gezellig even naar Cabana Beach gegaan aan het strand en ik voelde me er al heeelemaal thuis! hihi!

Om half 2 lekker naar huis want in Nederlandse begrippen was het toen eigenlijk alweer ochtend! Evn douchen slapen en veeelte vroeg weer wakker worden! Heerlijk die biologische klok! IK ben om half 8 opgestaan en toen samen met een vroege vogel huisgenootje op zoek gegaan naar brood en water want er was echt niks.. zelfs geen toiletpapier!

De huisbaas kwam ons even later ophalen voor een tourtje door de buurt en konden meteen wat boodschapjes doen.. Hij heeft ons ook gelijk bij wereldstage gebracht dat scheelde weer een busritje! Al me papieren zijn ook weer goedgekeurd, met dank aan Da(ad)dy! Maandag wordt ik voor een kennismaking naar me stage gebracht en dan gaan we dinsdag beginnen!

Zoo jullie zijn weer op de hoogte!! Ik ga lekker even op het strand kijken want pfoee het is hier wel vies warm! maar nat van t zweet is beter dan nat van de regen hihi!!

Tot snel xx

• 28 Augustus 2010 - 20:08

Danielle:

hi meissie.

Wat super om te horen dat je je al helemaal thuis voelt. Beter kan toch niet toch.
    Nou meid geniet van elke minuut en niet als een antiliaantje terug komen he. Hahahaha.

Groetjes en veel liefs daan en kevin

• 29 Augustus 2010 - 12:37

Edwin :

Hey José,

Dat is al een leuk eerste verhaaltje. We gaan je belevenissen vanaf hier volgen.
    Geniet ervan!!

ik heb je een berichtje gestuurd maar het staat bij 9 dagen geleden sorry

• 29 Augustus 2010 - 20:52

Bee:

Djossy !

Ahhh je hebt het heel leuk! Top ! Ik hoop dat je van die 4 gulden een paar lekkere bammetjes hebt kunnen kopen ;) Heb je al lekker staan bouncen in het zand bij mambo? Heel veel succes en plezier morgen op stage, laat maar een x weten voor skype!

Kusjes ! (ook van djook en grey)

• 30 Augustus 2010 - 07:11

Mariska:

Je bent er! :-)

Veel plezier hoor! En tot over drie weekjes!

• 30 Augustus 2010 - 07:44

Noortje:

Hai Jose!
    Klinkt allemaal supergoed.....ga er van genieten maar pas je niet teveel aan het tempo van die eilandbewoners aan!
    take care
    groetjes Roel en Noortje

• 30 Augustus 2010 - 13:22

Bianca:

Hoi lieve Jose,

Wat fijn om te lezen dat de eerste ervaringen heel positief zijn. Nogmaals geniet ervan en succes morgen met eerste " werkdag".
    Ook dikke knuffel van Anouk,

Bianca.

• 30 Augustus 2010 - 15:54

Kaas:

Hi lieve Sis,

We hebben net al even geskyped en daar zat je hoor in je 'hok'! Ik lig helemaal in een deuk om je verhaal. Ik ben benieuwd naar je stage dus ik verwacht snel een update en foto's please!
    Zodat ik kan zien waar ik over een paaaar weken mag verblijven!
    XOXO

• 03 September 2010 - 06:46

Erica DeLang:

Hoi Jose

Leuk om te lezen dat het goed gaat.
    we zijn eigenlijk gewoon een beetje jaloers natuurlijk, Maar geniet ook lekker van je vrije tijd.
    veel plezier en succes weer he!

groeten van de buurtjes

• 03 September 2010 - 11:12

Oma Annie:

Hoi Jose

Leuk om te horen dat het goed gaat met je
    geniet ervan en stuur af en toe eens een kaartje

xxxx Anna